Hovězí maso s bramborovou kaší

  • hovězí maso zadní nakrájené na plátky
  • pepř
  • sůl
  • provensálské koření
  • paprika
  • houbičky
  • cibule
  • olej
  • voda

Nakrájené maso osolíme a opepříme. Na prudko osmahneme na oleji s obou stran. Jakmile se zatáhne vytáhneme a odložíme stranou. Cibulku nakrájíme na drobno a osmažíme. Přidáme na nudličky nakrájenou papriku, a pár houbiček a podusíme. Přidáme vodu, maso a provensáldké koření a dusíme a dusíme... Přidáváme vodu a dusíme dokud není maso měkké. Podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem. Kdo chce může si dát rýži. 

Hovězí plátek a bramborová kaše

„Člověk, který nikdy neplakal nežil opravdový život!“ Jan Werich