Rajská ze sojovým masem
- Podrobnosti
- Kategorie: Omáčky
- Zveřejněno 27. 1. 2016 21:11
- Napsal Nela
- Zobrazeno: 214
- cibulka
- sojové maso - drť
- zeleninový bujon
- vývar z paprik a rajčat
- sůl
- sladká paprika
- grilovací koření
- gulášové koření
- bobkový list
- mleté nové koření
- tébi
- rajský protlak
- hladká mouka
Nejdříve si připravíme sojovou drť. Dáme ji do hrnce s vodou a zeleninovým bujinem. Nechýme krátce převařit. Cibuly nakrájíme na drobno a na oleji osmažíme do zlatova. Přidáme scezenou drť a koření. Lehounce orestujeme. Přidáme rajské protlaky a vodu. Necháme povařit. Zahustíme moukou. Podáváme s knedlíkem.